KÆRE PATIENTER

 

Tilbud til alle: INFLUENZAVACCINE:

I år anbefales ekstraordinært mange at blive influenza-vaccineret grundet covid-19-pandemien. Vi kan nu tilbyde influenza-vaccine igen. Gratis for ældre over 65år, førtidspensionister og folk med visse kroniske sygdomme.

Andre tilbydes vaccinen for 200 kr. Mød blot op i klinikken (med mundbind) mellem kl 15-16 mandag, tirsdag eller torsdag.  Onsdag mellem kl 16-17. 

 

Velkommen til Lægehuset.

Vi er et Familielægehus med 2 Speciallæger i Almen Medicin: Marianne Ankerstjerne Rothaus og Ida Michaelsen. Ansat som lægevikar er Susanne Høidrup, der ligeledes er speciallæge i Almen Medicin.

I klinikken er også vores lægesekretær Jeannie, sygeplejerske Julie samt medicinstuderende Stine.

Klinikken er uddannelsessted for kommende speciallæger i Almen Medicin. 1.9.20 startede Mikkel Jensen, som har været færdiguddannet læge i 4 år. Han vil på daglig basis være i klinikken til ca maj 21,  men vil være tilknyttet klinikken de næste 3 1/2 år. 

Som patient er du tilknyttet hele lægehuset. Ved planlagte konsultationer booker du tid hos den læge, som du ønsker at konsultere; ved akutte henvendelser tilses du af den læge, der den pågældende dag har bedst tid. 
 
Husk altid det gule Sundhedskort ved ALLE henvendelser i klinikken, da det er påbudt af Sygesikringen for gratis lægehjælp! Kortet scannes i terminalen i venteværeset, hvormed  ankomsten er registreret.

Afbud/ændringer af tid
Afbud/ændring/aflysning af tid bedes ske pr mail/telefon (45852758) SENEST samme dag kl 8.00, så vi kan bruge tiden til en anden patient.

Læs mere om vores klinik under OM OS